Over VitaHerbs

VitaHerbs is een toonaangevende webwinkel gespecialiseerd in natuurlijke voedingssupplementen. Een unieke formule, die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker wordt.

VitaHerbs biedt gezondheidsproducten aan voor een gunstige prijskwaliteit verhouding. VitaHerbs biedt alle voordelen op het gebied van veilig betalen, service en bezorging. VitaHerbs staat garant voor de hoogste kwaliteit van supplementen, goede service en scherpe prijzen.

De producten van VitaHerbs hebben de juiste balans tussen prijs, kwaliteit en innovatief onderscheid. De supplementen hebben een natuurlijke grondslag en een duidelijke werking welke bijdraagt aan een goede gezondheid. VitaHerbs kijkt constant naar de behoefte van de consument om zo kwalitatief hoogstaande producten aan te bieden.

Wij bieden 100% natuurlijke voedingssupplementen, afkomstig van de gecertificeerde fabrikanten over de hele wereld. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden gemaakt volgens de GMP Code en ISO9001:2000 Quality Accreditation and FDA en EPA registratie.

Het assortiment van ons eigen merk bestaat onder andere uit:
VitaHerbs Voedingssupplementen met 100% natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden.

Wij verkopen uitsluitend aan personen boven de 18 jaar.