vitaherbs acai berry
ACAI BERRY PURE VITAHERBS 120 Capsules

Pure Acai Berry is een superfood. Deze kleine, paarse vrucht groeit aan een palmboom in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. Het Acai Poeder bevat belangrijke antioxidanten en tevens vele onmisbare vitamines, vezels, omega vetzuren en mineralen als calcium en fosfor. Met Acai poeder ondersteun je je weerstand.

De Acai Bessen zijn rijk aan antioxidanten en zit boordevol vitamines en mineralen.

!
VitaHerbs
VHPAB

Acai Berry Pure Vitaherbs 120 Capsules

Acai Berry Pure 120 Capsules x 500mg

Deze kleine, paarse vrucht groeit aan een palmboom in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. Het Acai Poeder bevat belangrijke antioxidanten en tevens vele onmisbare vitamines, vezels, omega vetzuren en mineralen als calcium en fosfor. Met Acai poeder ondersteun je je weerstand.

 

Acaibessen (of Acai Berry) zijn door de eeuwen heen een belangrijke voedingsbron voor de inheemse indianen stammen geweest. De Acai Bessen zijn rijk aan antioxidanten en zit boordevol vitamines en mineralen.

De Acaibes bevat één van de hoogste concentraties aan antioxidanten van alle tot nu toe onderzochte bessen. Acai Poeder wordt verkregen door van biologische Acaibessen pulp te maken. Het pulp wordt vervolgens gevriesdroogd tot poeder.