spijsvertering vitaherbs.eu_000
SPIJSVERTERING

De spijsvertering is het totaal aan processen die voedingsmiddelen afbreken tot kleine deeltjes die in de bloedbaan kunnen worden opgenomen.

Deze voedingsstoffen worden vervolgens omgezet in bijvoorbeeld energie of bouwstoffen. Bouwstoffen hebben we nodig om te groeien, maar ook om beschadigde cellen in ons lichaam te vervangen. Als het lichaam te weinig of teveel van bepaalde enzymen aanmaakt, kan dat voor diverse problemen zorgen. Daarnaast kan een verstoorde darmflora en een gebrek aan voedingsvezels een nadelige invloed hebben op de spijsvertering.

Tips voor een gezonde spijsvertering
    1. Eet vezelrijk en gevarieerd
    2. Drink voldoende, maar wees matig met alcohol
    3. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging
    4. Let op uw toiletgedrag
    5. Zorg voor een gezond lichaamsgewicht

De onderstaande producten kunnen bijdragen aan het verbeteren van een goede spijsvertering. 

!
VitaHerbs
VHAP90

VitaHerbs Acidophilus Probioticum 90 capsules

VitaHerbs Acidophilus Probioticum, voor een gezonde spijsvertering en het algemeen welzijn moeten we een gezonde balans van bacteriën in de darm te behouden.

Onze hedendaagse levensstijl, stress en bepaalde medicijnen, met name antibiotica, kunnen onze vriendelijke bacteriën die een vitale rol in het immuunsysteem speelt en ons vermogen om voedingsstoffen op te nemen afbreken.

90 capsules voor 3 maanden.

De darm bevat miljarden goede bacteriën. Een evenwichtige darmflora draagt bij aan de spijsvertering en de natuurlijke afweer. Probiotica helpen de darmflora te herstellen en op te bouwen.

VitaHerbs Acidophilus Probioticum bevat deze bacterie en draagt bij aan de ondersteuning van de darmen.