VitaHerbs
VHAP90

VitaHerbs Acidophilus Probioticum 90 capsules

VitaHerbs Acidophilus Probioticum, voor een gezonde spijsvertering en het algemeen welzijn moeten we een gezonde balans van bacteriën in de darm te behouden.

Onze hedendaagse levensstijl, stress en bepaalde medicijnen, met name antibiotica, kunnen onze vriendelijke bacteriën die een vitale rol in het immuunsysteem speelt en ons vermogen om voedingsstoffen op te nemen afbreken.

90 capsules voor 3 maanden.

De darm bevat miljarden goede bacteriën. Een evenwichtige darmflora draagt bij aan de spijsvertering en de natuurlijke afweer. Probiotica helpen de darmflora te herstellen en op te bouwen.

VitaHerbs Acidophilus Probioticum bevat deze bacterie en draagt bij aan de ondersteuning van de darmen.

Beschrijving:
Inname
Neem een capsule per dag, bij voorkeur bij een maaltijd.

VitaHerbs Acidophilus Supplements

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus Culture 100mg,
Typically providing 1 billion viable cells,
Lactobacillus Acidophilus Terpene,
Lactones 120mg

VitaHerbs Acidophilus Probioticum, voor een gezonde spijsvertering en het algemeen welzijn moeten we een gezonde balans van bacteriën in de darm te behouden.

De darm bevat miljarden goede bacteriën. Een evenwichtige darmflora draagt bij aan de spijsvertering en de natuurlijke afweer. Probiotica helpen de darmflora te herstellen en op te bouwen.

De bacteriën zijn zeer nuttig voor onze gezondheid. Ze helpen bijvoorbeeld de darmwand sterker te maken en de darmwerking te bevorderen. Daarnaast ondersteunen ze bij de opname van waardevolle voedingsstoffen uit de voeding.

Belangrijk bij een goede spijsvertering is 'rechtsdraaiend melkzuur', omdat het een reinigende invloed heeft op de darmen. Rechtsdraaiend melkzuur wordt geproduceerd door de Lactobacillus-bacterie.

Let op:
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Bewaren in een koele en droge plaats.
Niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar.
Raadpleeg altijd uw huisarts voordat u voedingssupplementen, vooral als u medicijnen gebruikt of een bestaande medische aandoening.
Raadpleeg uw huisarts wanneer u zwanger bent of borstvoeding.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Neem de supplementen niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding.
Allergie informatie bevat zuivel, soja en suphites.