Privacy Statement

VitaHerbs respecteert de privacy van alle bezoekers op de website en draagt er zorg voor dat al uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. VitaHerbs zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Uw gegevens zullen ten allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

De onderstaande regels hebben wij opgesteld om u te garanderen dat wij zorgvuldig met deze informatie omgaan. VitaHerbs gebruikt de verzamelde gegevens voor de volgende doeleinden:
Met betrekking tot uw bestelling, hebben wij bij het plaatsen van uw bestelling uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig.

Bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en het pakket zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn wanneer er, bijvoorbeeld, iets is met uw pakket. Het e-mailadres dat u hier invult, wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.
 
Identiteitsgegevens verwerkt VitaHerbs voor administratieve doeleinden, zoals:

Ø Het verwerken van uw bestelling (administratief)

Ø  De bezorging van uw bestelling op het door u gekozen afleveradres (administratief)

 

Indien u nog vragen heeft neemt u contact op via info@vitaherbs.eu
De zending  wordt geleverd in discrete, neutrale, verzegelde postverpakking zonder reclame of instructies van het product.

Verzending binnen 3 tot 5 werkdagen na betaling.

Discrete verzending

Wij verzenden uitsluitend met trackingnummer!!!