VitaHerbs
VHPAB

Acai Berry Pure Vitaherbs 120 Capsules

Acai Berry Pure 120 Capsules x 500mg

Deze kleine, paarse vrucht groeit aan een palmboom in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. Het Acai Poeder bevat belangrijke antioxidanten en tevens vele onmisbare vitamines, vezels, omega vetzuren en mineralen als calcium en fosfor. Met Acai poeder ondersteun je je weerstand.

 

Acaibessen (of Acai Berry) zijn door de eeuwen heen een belangrijke voedingsbron voor de inheemse indianen stammen geweest. De Acai Bessen zijn rijk aan antioxidanten en zit boordevol vitamines en mineralen.

De Acaibes bevat één van de hoogste concentraties aan antioxidanten van alle tot nu toe onderzochte bessen. Acai Poeder wordt verkregen door van biologische Acaibessen pulp te maken. Het pulp wordt vervolgens gevriesdroogd tot poeder.


De Acai Berry is een kleine donkerblauw tot paarse vrucht. De bes is ongeveer 2,5 cm groot en groeit in grote trossen aan de Acai palm. De Acai Palm komt voor in Midden en Zuid Amerika. In het Amazone gebied is de Acai bes al eeuwenlang een voorname voedingsbron voor de daar levende indianen stammen. De Acai Berry is heel voedzaam en bevat een hoog gehalte aan proteinen en meervoudig onverzadigde vetten.

De Acai Bessen zijn rijk aan antioxidanten en zit boordevol vitamines en mineralen A, B1, B2, B3, C, E, calcium, fosfer,  kalium, magnesium, ijzer, omega-6 en omega-9 vetzuren, vezels en eiwitten.

Acai Berry is een superfood.”Deze kleine bes is een van de meest voedzame levensmiddelen in de wereld”.

De Acai bes heeft tien keer meer anti-oxiderende eigenschappen dan bosbessen.

De capsules van Vitaherbs Pure Acai bevatten GÉÉN toevoegingen en zijn daarom donker paars van kleur.

Pure Acai Berry van Vitaherbs:

Inname:
Neem 2-4 capsules dagelijks voor de maaltijd met een glas water.

- Geschikt voor vegetariers
- 100% gevriesdroogd, organisch fair trade Acai.
- Pure Acai Berry is een 100% natuurlijk product zonder toevoegingen en kan dus veilig voor langere tijd worden genomen.